25. august 2016

Afdelinger

 

afdelinger

Beskæftigelsescenter for Unge (BCU) rummer alt fra psykoeducative forløb og mentorstøtte på arbejdspladser til forskellige afklaringsforløb under LAB Loven samt beskyttet beskæftigelse under §103. Fælles for indsatserne i afdelingen er, at de er målrettet voksne med autisme over 18 år.

Læs mere om BCU her.

 

Animations- og Medieskolen er et STU-tilbud målrettet unge med autisme. På Animations- og Medieskolen får de unge et alment dannende uddannelsesforløb, og samtidig får de mulighed for at at specialisere sig inden for deres interesse for medier.

Læs mere om Animations- og Medieskolen her.

 

Udviklingsafdelingen varetager de projekter, som Det Nationale Autismeinstitut er en aktiv del af. Derudover holder udviklingsafdelingen øje med den seneste viden og forskning og er med til hele tiden at afsøge nye muligheder for udvikling af indsatser inden for autismeområdet.

Læs mere om Udviklingsafdelingens arbejde her.

 

Kompetencecenteret udvikler og udbyder rådgivning, kurser og længerevarende efteruddannelsesforløb. Tilbuddene under kompetencecenteret er målrettet familier, professionelle og fagfolk, som har berøring med autismeområdet til daglig.

Læs mere om Kompetencecenterets tilbud her.

 

Rådgivningsafdelingen udbyder undersøgelser og udredninger primært til voksne. Indsatserne udbydes i hele landet og rummer bl.a. sensoriske udredninger, psykoeducation, familierådgivning og parterapi.

Læs mere om rådgivningstilbuddene her.